Mi a kedvenc nem magyar ételed?
Én szeretek mindenféle ételt, mexikói: quasedilla, burrito, taco,
Olasz: pizza, pasták
Kínai és padthai is jöhet és a csevapot is szeretem, meg édességből a baklavát, gofrit stb. Nagyon szeretem a Lidlben a mindenféle nemzetek napjait, amikor lehet kóstolgatni, különlegességeket, ha nem is teljesen autentikus, de egész jó dolgok szoktak lenni.
Igazából az éri csigán kívül majdnem mindent megkóstolok és ha ízlik, akkor veszek máskor is.
bárányos-aszalt szilvás tagine
sashimi
csirkés zöld thai curry
fehérboros kék kagyló
#18 Ne haragudj, de a magyar helyesírás szabályaival nem vagy tisztában. Ugyanis nem latin betűs írásokból bizony fonetikusan írunk át. Így akár kínai, akár japán, akár cirill, akár a görög abc-ből. Tehát az bizony a magyar helyesírás szabályai szerint gírosz, nem pedig gyros. Az az angol nyelv által használt átírás.
Az általad írt "Sexpír" pedig azért helytelen példa, mert Shakespeare egy angol nyelvű személynév, az angol nyelv pedig a latin abc-t használja, azt nem írjuk át fonetikusan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!