Kézműves dolgok miért nem olyan finomak? Pl. Kézműves hamburger, nápolyi pizza
Figyelt kérdés
De a mesterpékek drága kenyere is száraz és savanyú. Kézműves sörök ihatatlanok. Egyedül a kézműves cukrászok tudnak finomabb cukrászati termékeket készíteni.máj. 13. 19:54
1/12 anonim válasza:
Nem szoktad meg a természetes ízeket.
Az adalékos, ízfokozóval, ételfestékkel, kémiai aromákkal, tartósítókkal kevert ipari izékhez szoktál hozzá.
2/12 anonim válasza:
Gyakran alapvető konyhai felszereléssel kell beérniük, és nem mindig engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy annyi időt és figyelmet szenteljenek minden egyes ételnek. Az éttermekben általában ízesítőket adnak hozzá, a hamburgerhez cukrot, sót stb.-t.
3/12 anonim válasza:
Általában a kovászos kenyerek szoktak picit savanyúbbak lenni
5/12 anonim válasza:
Finomak azok, csak nem a te ízlés világod, de ezzel semmi gond nincs. Nincs egyetlen étel sem, amit tényleg minden ember szeretne.
6/12 Metionin válasza:
Szerintem mindkettő finom, de kérdés, hogy mihez hasonlítod. Sok ételnek a mesterséges ízét szoktuk meg és fura ha megkóstoljuk az igazait, ízetlen elsőre. Nekem pl. a málna volt ilyen, csak málna ízű cuccokat kóstoltam, aztán egyszer csak kaptunk növényt, hát ég és föld, még kicsit csalódtam is anno :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem szimplán azért mert még nem kóstoltál ténylegesen jókat.
Mostanában mindenre ráfogják, hogy kézműves ilyen-olyan kaja aztán 2* áron eladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!