Igazi Mozzarella..lehet e Budapesten kapni? Es milyen az ize aki evett mar eredetit Olaszo.-ban?
Sziastok.
Nagyon szeretem az olasz konyhat (mar amennyire azt ismerni lehet igy Budapestrol, es receptekbol amiket talalok az interneten).
Termeszetesen voltam is parszor, de gyerekkent szuleimmel olyan 10 eve...azota nem.
A multkor lattam egy szuper musort ahol Mozzarellat keszitettek el es nagyon jol nezett ki...na meg teljesen mashogy mint az amit itt vesz az ember a boltban.
Aki ismer olyan igazi Mozzarellat? Milyen az ize? Miben mas?
Illetve ha lehet olyat itt kapni Budapesten...szivesen fogadom el a tippeket
köszönöm
Kétféle mozzarellát kóstoltam. (Ha jól tudom annyi van.)
A simánál inkább állagában éreztem a különbséget, az itteni sokkal gumisabb volt, mint a kinti.
A másik a bivalymozzarella , annak teljesen más az íze, jóval erősebb. Én bevallom, azt hittem, hogy romlott.
1. vagyok
A mammutban van egy olasz bolt, de ott csak bivalymozzarella (mozzarella di bufala) van.
[link] Ezt találtam még, ahova bufala van írva az a bivaly, ahova nincs, az pedig a sima. itt az oldalon csak Brimi mozzarella. A zacskósokra gondolok. Van reszelt mozzarella is, de az nem olyan mint a folyadékban úszó szerintem. Gondolom te arra gondolsz. én nem ettem még ezt a márkát, de mivel olasz így gondolom olyan mint az olasz, nem pedig mint amit itt csinálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!