Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért lyukacsos a pizza?

Miért lyukacsos a pizza?

Figyelt kérdés
Van valami szerepe?
2010. okt. 18. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy amikor a sütik, a benne hő hatására kipuffogó oxigén ne durrantsa szét a tésztát :)

(a háztartási keksz is ezért ilyen.. de ha csak megnézed, az összes sütit meg szokták szurkálni :))

2010. okt. 18. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak a bolti olcsó mirelit pizzának lyukacsos a teteje.
2010. okt. 19. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Miért lenne lyukacsos? Csak a mirelité az, annak mega fele ehetetlen. Gyúrj házilag, vagy rendelj egyet. Én ezt javaslom.
2010. okt. 20. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, azért kérdeztem mert találtam egy jó receptet. Csak nem tudtam hogy most megszúrkáljam, vagy ne. Bár a receptbe nincs benne, de mivel a fagyasztottak lyukasak, ezért merült fel bennem ez a kérdés!
2010. okt. 21. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:

ha szétszurkálsz valamit amire aztán kensz valami folyósat, akkor vagy ne szúrd át teljesen, vagy sürü cuccot kenj rája, hogy ne follyon át rajta:D


legutóbb kekszel szívtam meg. szépen leragadtak a tepsire, mert keresztülment rajtuk a mázolmányom:D

2010. okt. 26. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!