Érdemes kipróbálni a trojane-i fánkot?
Finom és látványos is, de egyébként nagyobb a füstje mint a lángja.
Az itthon (legalábbis általam) ismert fánk tésztához képest kevésbé olajos, viszont olyan "kalácsosabb" vagy "piskótásabb" jellegű, nem is tudom hogy mondjam. Tömörebb, zömökebb tészta.
Nekem személy szerint a kicsit olajosabb, de felfújtabb, légiesebb, könnyebb itthoni tészta jobban bejön.
De a hely szép, egyébként nem rossz a fánk azért, nézzetek be ha arra jártok. A mosdók aranytiszták, már csak ezért is megérheti beugrani, úgyis meg kell állni valahol útközben. Arra figyeljetek, hogy a nagy reklámtáblákat most mikor legutóbb arra jártam, nem láttam az autópálya mellet. Lehet hogy a közelmúltbeli ítéletidők miatt rongálódhattak meg, nem tudom. Mindenesetre majdnem elmentem a lehajtó mellett, mert megszokásból a reklámtáblát figyeltem, és most nincs a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!