Bècsben bècsiszelet?
Figyelt kérdés
Sziasztok most hètvègèn utazok Bècsbe ès hatàrozottan a bècsire fàj a fogam..tudtok valami konkrèt helyet ahol a bècsi a leglegebb..?2023. aug. 25. 01:20
1/7 anonim válasza:
Grinzing városrészben található éttermeket ajánlom. Lelóg a tányérról a Wienerschnitzel.
2/7 anonim válasza:
Wien Westbahnhof föbejarattol kijössz mèsz balkèz fele àt a zebràn Pauliner azt hiszem a neve ,vendèglö.
Gèza volt a pincèr 8 ève🙂
Eszembe szokott jutni.5 ször tuti voltam ott.Oriasi de nagyon vèkony krumpli kâposzta jèghideg Cola
Igy volt a menüm
3/7 anonim válasza:
Hát szinte mindenhol kapni és minőségben nem nagy eltérések vannak.
4/7 anonim válasza:
Sok helyen van Schweineschnitzel, ami bécsi is rántott is, de sertés.
5/7 A kérdező kommentje:
A sertès preferàlom amùgy is
Igen el is hiszem hogy nagyeltèrès nincs ès nem is lehet
Köszi a tèppeket!!!
(Westbhan ra megyek)igyekszek többhelyen is enni :D
2023. aug. 25. 11:15
6/7 anonim válasza:
Isteni burgonyasalátát tudnak a rántott húst mellé adni. Én a Práter mélyén kajáltam sokszor bécsi bringatúrákon. Borjút ezt hiszem nem is ettem Bécsben.
7/7 anonim válasza:
Hello. Becsben elek mostmar 10 eve... elösször is az igazi, az a Kalbsschnitzel...borjubol.
Plachuta
Schwarzes Kamel
Meierei im Stadtpark
Pichlmaiers zum Herkner
Persze kerdes mi a budget...
itt 30-40 euro alatt egy rantot hussal nem uszod meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!