Ha Afrikában megkínálnának elefánt vagy majomhússal, megennéd vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 00:43
1/12 anonim válasza:
Megenném. Az elefánt gondolom olyasmi lehet, mint a marhahús (növényevő, redős zápfog), a majom meg mint a disznó (mindenevő, gumós zápfog). Ha a helyiek meg tudják enni, akkor én is, max a majomnál paráznék kicsit az ebola meg AIDS-veszélytől, mert nagyon közeli rokona az embernek, és könnyen átugorhat a fertőzés a fajok között.
Ha a majom emberszabású, tehát csimpánz, bonobó, vagy gorilla lenne akkor kicsit sajnálnám, dehát ha már leölték akkor ne vesszen kárba.
2/12 anonim válasza:
Meg,csak ne mondják meg mit ettem.
3/12 anonim válasza:
Az elefántot igen.
A majmot nem. Részben utálom őket, másrészt félnék elkapok valami betegséget a húsától.
5/12 anonim válasza:
Most azt mondom,hogy nem..De a helyszínen talán még a humán húst is..Hiszen ha nem ennéd,akkor lehet,hogy téged esznek meg.
6/12 harebell válasza:
Elefánthúst biztos, hogy nem, veszélyeztetett állat. A "majom" meg attól függ, mit takar, de pl csimpánzt, bonobót, gorillát nem ennék.
7/12 anonim válasza:
Kb semmit amit afrikában kínálnak. Nem azért mert ami, hanem europai gyomor nem bírja azokat a kajákat. Simán meghalhatsz vagy kórházba kerűlhetsz súlyos ételmérgezéssel. Egyik ismerősöm mesélte, hogy neki egy barátja mexikoban halt meg egy gyros miatt, mert olyan baktériumok voltak a húsban ami ellen semmi immunvédelme nem volt.
8/12 Sunshinedoll válasza:
Nem, mert egyrészt vegetárinus vagyok, másrészt biztonságosabb nem enni húst , főleg ha valaki nincs hozzászokva az ottani koszthoz.
9/12 anonim válasza:
Nem. Egyrészt finnyás vagyok, ezeket az állatokat sajnálom is, illetve itthon is gyomorrontást kapok ha kicsit komplexebb kaját eszem.
10/12 anonim válasza:
Nem enném meg egyiket sem.Sosem ennék ilyen állatokat.Sajnálom is őket,meg nem kívánnék belőle enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!