Szegeden honnan lehet susit rendelni? Esetleg ha nem lehet sehonnan, akkor van olyan hely (étterem stb. ) ahol lehet enni?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2010. okt. 12. 17:15
1/7 A kérdező kommentje:
"sushit" akarna az lenni, csak elírtam :-/
2010. okt. 12. 17:18
2/7 anonim válasza:
nem, sehol nem lehet! régen volt egy hely, de megszűnt.
3/7 A kérdező kommentje:
Áhh... ez szomorú. Nem létezik, hogy egy ilyen "nagy" városban nincs sushi :(
Akkor azt esetleg tudja valaki, hogy alapanyagokat hol lehet hozzá venni? :)
2010. okt. 12. 19:39
4/7 anonim válasza:
Bioboltban, de nagyon drága. Múltkor teriyaki csirkét akartam csinálni, de amikor megláttam, hogy egy másfél deci szósz 1300Ft felejtős lett a dolog. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Nah igen, a bioboltban biztos drága minden :-/
Viszont ha Te szójaszószt szerettél volna venni, a TESCO-ban van 300 és 400 ft közt, nem tudom a pontos árát, viszont ez is olyan másfél deci lehet ;) Igaz nem egy Japán minőség az biztos, de nem is rossz :)
2010. okt. 14. 09:51
6/7 anonim válasza:
Nem szója szószt kerestem, hanem kifejezetten teriyakit. Állítólag lehet csinálni házilag, de olyan hozzávaló is kell hozzá, amit sehol se láttam eddig. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy a keleti ételekhez szükséges hozzávalókat szinte nem is lehet kapni sehol... persze Pesten lehet... aki meg nem pesti az meg így járt... :(
2010. okt. 15. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!