Hogyan tisztítják a húsgyári gépeket?
Ezeket a hatalmas és hosszú gépsorokat,ahol naponta sok száz kg hús megy végig(kolbászüzem,hentesüzem stb stb)
hogyan takarítják le a műszak végén?Azt a rengeteg hosszú csövet belülről,darálókat,futószalagokat stb?
Gondolom a "letörlés" az nem elég mert a zsíros felület miatt ez elképzelhetetlen ráadásul a hús bemegy a kis résekbe is,mint a gépsort összetartó csavarok fejébe stb és ha azok ott megromlanak,akkor tönkreteszik az egész napi termelést és így az egész céget is.
Tehát hogy és mivel takarítják a gépsorokat és mivekl fertőtlenítik,ha ez szükséges?
Utolsó kommentelőnek köszi ez egészen meggyőzően hangzott :) .
Netán Te ott dolgoztál vagy ezt is csináltad?
Az aknába söpörjük le a megmaradt értéktelen húsdarabokat.
A nagyobb húsdarabok amik le estek, és a csontok mennek a kobzásba.
Magasnyomásu forró vizzel takarítunk.
A lényege az, hogy minden az aknába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!