Kedvenc street foodod?
Figyelt kérdés
Hol eszed és mennyiért?2022. dec. 28. 12:12
11/22 Metionin válasza:
Zinges chili & spice burger és a fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos.
12/22 Metionin válasza:
Ja utóbbit inkább otthon csinálom, a zinges buresz 2500 körül van.
13/22 anonim válasza:
A legjobbakat mindig ázsiai országok ételpiacain ettem, 200-tól 10000 forintig bármi lehet gyakorlatilag.
14/22 A kérdező kommentje:
10. Már hogy ne lenne benne.
Előnye, hogy gyorsan és az éttermekhez képest általában olcsóbban juthatsz ételhez, amit akár sietve, menet közben is elfogyaszthatsz. Hátránya, hogy gyakran rosszabb minőségű, egészségtelenebb ételhez jutsz, és sokszor csak kevésbé hangulatos helyen tudod megenni.
2022. dec. 29. 11:17
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy neked nem ismerős az általában szó, de azt jelenti, hogy az esetek nagyobb részében, de nem mindig. Tehát nem, még mindig nem feltétele az olcsóság a street foodnak.
16/22 A kérdező kommentje:
15. "Imádnivalóak" ezek a nyelvész hozzászólások.
Már a Szt Péter is kiakadt ezen hát még én...
Kopogtatnak a mennyország kapuján. Szent Péter kikiált: - Na mi az?
- Nem mi az, hanem ki az.
- Na már megint egy nyelvész!
2022. dec. 29. 12:54
17/22 anonim válasza:
Szerinted komolyan nyelvész diploma kell ahhoz, hogy valaki megértse, hogy az "éttermekhez képest általában olcsóbban" az nem az olcsót jelenti?
18/22 anonim válasza:
Fishandchips.
De nagyon szeretem a retro hambit is ha az rendesen van elkészítve, nem egy fagyasztott, húsnak csúfolt ganét vesznek elő a fagyiból aztán megmelegítik hanem megadják a módját.
19/22 anonim válasza:
A jó öreg gyros-t még senki nem írta? Nekem az a kedvencem. De lehet döner is.
20/22 anonim válasza:
Sajtburger, Gyros, Kebab, Pizza, Lángos, Melegszendvics, Langalló, Hotdog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!