1/9 anonim válasza:
Kóstold meg és megtudod hogy neked ízlik-e.
2/9 anonim válasza:
Nagyon finom, de az elkészítése rendkívül macerás.
3/9 anonim válasza:
Semmi rossz nincs benne csak finom mint:dió,alma,fahéj,szilvalekvár,mák szerintem egy igazi ízutazás.
5/9 anonim válasza:
Én szeretem. De megértem, hogy nem ízlik mindenkinek.
6/9 anonim válasza:
Ettem többször (cukrászdában vettem), jó volt, de nem akkora cucc, kicsit túl van tolva. (És bár imádok sütni, na ennek nem állnék neki, nem b...szakodnék ennyit).
7/9 anonim válasza:
Nem ettem még, de biztos vagyok benne, hogy a többi süteményhez hasonlóan, attól függ, hogy van elkészítve.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem ízlik. Túl édes, és egyszerre próbál minden-ízű lenni. Én az egyszerűbb sütiket kedvelem.
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok, közben megkóstoltam egy jó nevű cukrászdában. Nem rossz, de nagyon édes volt, ahogy általában a cukrászdás sütemények, meg 1000Ft-ot biztos nem adnék érte mégegyszer, azért annyira nem jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!