Milyen ünnepi ételeket készítetek vasárnaponként?
"Milyen többfogásos terítékkel járjam?"
EZ MILYEN NYELVEN VAN ÉS MIT AKAR JELENTENI?????
Ha magyaros ebédet akarsz, akkor húsleves, rántott hús körettel, fejes saláta meg valami sütemény vagy torta.
(DE én biztos nem ilyet készítenék senkinek)
Ez a lehetö legötlettelenebb, legunalmasabb étel, amit ki lehet találni.
Emellett rengeteg ember nem szereti a rántottat, mert zsíros/olajos, ha meg sütöben készült, az megint rengetegn éppen azért nem eszik szivesen, mert nem olyan, mint az igazi.
A tiramisu meg a nyers tojás miatt elég problémás, sok ember fél töle. (A tejszínnel meg egyebekkel készült akármi meg nem az)
"Kevés olyan embert ismerek aki nem szereti a rántott húst"
Nos, akkor most megismerkedhetsz eggyel.
Szerintem a létező legprolibb kaja. Semmi finom nincs benne. Csak azért találták fel, hogy a bunda betakarja a sok mócsingot. Sosem eszünk ilyesmit. Pláne semmi köze semmiféle alkalomhoz. Ha főnök lennék és ilyesmit tennének elém, nagyon megsértődnék.
Egyébként a magyaros ételről a rántotthús az utolsó, ami eszembe jut. Csirkepörkölt nokedlivel és tejföllel, töltött káposzta, hortobágyi húsos palacsinta, ezek igen. De mivel nem tudsz ilyeneket csinálni, így nyilván nem. Én tálat rendelnék valamilyen jobb étteremből.
"Szerintem a létező legprolibb kaja."
Nem hiszem hogy az osztrákok annak idején prolikajának szánták volna a bécsiszeletet.
"Szerintem a létező legprolibb kaja. Semmi finom nincs benne. Csak azért találták fel, hogy a bunda betakarja a sok mócsingot."
Szerintem neked fogalmad sincs, MI a rántott szelet! Az SOHA NEM MÓCSINGOS, mindig sovány karajból vagy combból készül, ha meg nem disznó, akkor sem kövér hús van benne!
Mellesleg éppen az osztrák királyi családnak találták ki, szóval nem az olcsóság lehetett a fö szempont.
Éttermböl rendelni "tálat" sokkal prolibb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!