Budapesten jó olasz éttermek?
Figyelt kérdés
Szeretnék jó lasagnát és cannolit enni, ti tudtok valami jó helyet ami ennek megfelelő?2022. ápr. 11. 13:47
3/7 A kérdező kommentje:
Bellozzo nem valami jó minőség. Ha már fast food, akkor inkább Vapiano. Bár a rendelés miatt az is vállalhatatlan. Kétszer ettem, mind a kétszer megfosatott. Mármint a bellozzo.
Köszi, egyes.
2022. ápr. 11. 14:05
4/7 anonim válasza:
Én imádom a bellozzot az ottani paradicsomszósz isteni. De valóban inkább fast-foodnak számít. A La fabbrica, Trattoria Pomo D’Oro, Akademia Italia, TG italiano a top 4 szerintem
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. Közben találtam egy másikat, Porcellino. Régen párszor mentünk oda, totál elfelejtkeztem, hogy van. De sajna lasagne nincs. Na köszi a tippeket.
2022. ápr. 12. 12:09
6/7 anonim válasza:
Nme tudom, aktuális-e még, de a Terzo Cerchiot az olasz ismerőseim ajánlották. Tényleg jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Olasz kaja mindig aktuális :D
2022. máj. 10. 16:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!