Hány Big Mac-et bírsz megenni egy ültő helyedben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 13:01
21/32 anonim válasza:
22/32 anonim válasza:
Hagyd a fenébe ezeket a hülye ami ételeket.
Egyél egészséges MAGYAR ,gyümölcsöt,zöldséget,teljes örlésü kenyeret,tejterméket.
Lehetőleg BIO-t,vagy ellenőrzött terméket.
A cola tele van foszforsavval.
Tégy bele egy rozsdás szöget és meglátod az eredményt.
23/32 anonim válasza:
Max 2, de az nagyon max:D
Amúgy utsó ez mind szép és jó, meg igazad van tökre, de ez teljesen OFF volt...
24/32 anonim válasza:
próbáltam már. 2 napon keresztül arra készültünk haverokkal h elmegyünk mekibe:D 5 és felet letoltam pedig nem vagyok dagadt 187cm 71 kg :D
26/32 norbi2010 válasza:
1.5 meg egy sültkrumpli,McFreeze(vagymi)fél liter üdítő meg még egy kicsi ha segíteni kell havernak meginni az övét:D
27/32 anonim válasza:
10 én haver 8-t eszik meg (jó de mi kondizunk és ez hétköznapi ez a adag )
29/32 dozzer válasza:
hát anno én ugy nyomattam hogy 1 big mac 1 mc CSIKEN:D nagy kilával nagy 2 nagy kruplival egy tölcséres fagyival egy pitével +álom pitét is eper séket hozzá és nagy kolával.
ez egy kicsit soknak hangzik mert kajak sok föleg az én test alkatomhoz képest ugyan is 65 kg vagyok.
persze ezt azért nem sürün csináltam de ha már lúd akkor legyen kövér.
aki meg nem hisze az ne higgye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!