Hogy hogy nem lett bajom a sushitol?
Megvettem beraktam a hutobe ettem belole majd vissza raktam es masnap megettem a tobbit.
Nem fagyasztoba raktam.
Ilyen muanyag tetejen atlatszo dobozba volt.
Olyan is volt haza ertem ettem de a tobbit mas nap,akkor is hutobe taroltam muanyag dobozba amibe adtak.
csak mert felbontottam es utanna raktam vissza,azert hittem
azthittem ha mar egyszer kiveszem a hutobol nem lehet vissza rakni felbontas utan
Én már számtalanszor csináltam ezt. Legalábbis én rendeltem netről (kicsit többet, mint amit egyszerre meg bírtam enni) a maradék ment a hűtőbe és másnapig nem volt semmi baja (leszámítva hogy a rizs egy kissé keményebb lett és így már nem volt meg az a "friss" érzés).
Viszont ha étteremből rendelt (és nem bolti) sushiról van szó, akkor semmi esetre sem javaslom az 1 napnál további tárolást a hűtőben. Ugyanis a nyers alapanyagok állaga nagyon gyorsan romlik (a "romlás" alatt az élvezeti értéket, nem pedig a "megromlást" értem), a rizs pedig egyre keményebb és szárazabb lesz - ergo ehetetlenné válik.
"azthittem ha mar egyszer kiveszem a hutobol nem lehet vissza rakni felbontas utan"
Ezt Te most komolyan gondolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!