Melyik a kedvenc ételed? Általában melyik ország ételeit szereted? Mi az amit semmi pénzért nem eszel meg?
Magyar és olasz ételek,
görög és török saláták,
brazil fagyi, és néhány pékáru
amit nagyon nem:
kínai ételek
Rengeteg kedvencem van irok egy parat: halaszle, toltott kaposzta, toltott paprika, kovaszos uborka, retesek, vadas, soskafozelek(savanykasan nem edesen), rakottkel, tatar beef steak
sushi(friss tohallal,lazaccal de a tobbi is jo bar a nyers tintahalas nem jott be) gyudon
egy csomo torok kaja ezeknek nem tudom a nevet
Thai kokuszleves (rakkal, chilivel, korianderrel, citromfuvel)
pizza, gnocci
gorogsalata es az a rizzsel toltott szololevel sok citromlevel bar bevallom csak konzerveset ettem.
Tehat a magyar, torok, gorog, olasz eteleket szeretem szivesen ennek meg francia kajakat is (foleg sutiket) ja es a marokkoi etelek is jok.
Amit nem szeretek (olyan nincs h semmi penzert) cekla
Amit nem kostoltam meg: birka fej, diszno fej, szemek meg hasonlo
Hat talan a semmi penzert kategoria(bar attol is fugg menyi penzrol van szo :D ) az a fokaszar fokazsirral keverve lenne de hasonlo kategoria a rohasztott hal(szinten inuit talamany) sult denever, sult csirke porc,
skorpiok, pokok, larvak, egerek, saskak stb.
Amit talan megkostolnek kivancsisagbol es ha jol van elkeszitve:kigyo, beka, tengerimalac,
kutyat macskat valoszinuleg nem mert nekem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!