Van olyan rámenező Budapesten, ami nem olyan drága és jó?
Figyelt kérdés
(((a kicsi hangulatos helyeket preferálnám)))2021. szept. 3. 23:02
1/3 anonim válasza:
A Kálvin téren lévő Tao szerintem elég pénztárca-barát hely és én személy szerint még soha nem csalódtam ott az ételekben. Igaz, nem vagyok egy hű de nagy ínyenc, de ettem már azért drágább helyeken és én őszintén sok különbséget nem éreztem. Ha jól tudom diákkedvezmény is van, amivel még olcsóbban meg lehet úszni. (Ja, és angolul nem árt tudni mert nekem néha nem tiszta magyarul hogy mit is mond/kérdez a néni.)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
arra még emlékszel, hogy mennyi volt a rámen?
2021. szept. 5. 17:38
3/3 anonim válasza:
Mi a Ramenka étterembe voltunk ki próbálni 2 éve, sajnos azóta nem jutottam vissza, egy alap ott most 2350 ft, szerintem reális áron van, nekem nagyon ízlett, sajnos anyukámnak kevésbé, de nagyon igényes, minősége jó, csak nem mindenkinek jön be ez az ízvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!