Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Lenne létjogosultsága Budapest...

Lenne létjogosultsága Budapesten a grúz streetfoodnak?

Figyelt kérdés

Blaha, Deák és Nyugati környéken szeretnék nyitni egy egyszerű kajabódét kis választékkal, olcsó árakkal. Mindössze hinkálit (csirke vagy sertés marha fűszeres darálthús) és sima adzsari módon elkészített hacsapurit árulnék. Egyszerű elkészíteni, kicsi várakozási idő lenne és végre lenne alternatíva az egyre rosszabb minőségű kebapra.

Oroszországban láttam több nagyvárosban is, hogy ennek óriási keletje van és nem csak a nemzetiségek körében, hanem az oroszok is nagyon szeretik.

2021. aug. 9. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, hajrá!
2021. aug. 9. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

igen, és még saslik meg borscsi leves

legyen a bódéban grúz pizza és grúz palacsinta, megh grúz lángos is

(megh: elnézést beg vagyok fázva)

2021. aug. 9. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jó

Próbáld meg

2021. aug. 9. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
sült hal sem ártana
2021. aug. 9. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen tudom, hogy lenne még pár jó egyszerű orosz fogás is, de piciben szeretném elkezdeni.
2021. aug. 9. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért ne? Szerintem pont annyi létjogosultsága van, mint egy kínai kifőzdének.
2021. aug. 30. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lenne. A grúz éttermek is jól futnak Budapesten, pedig nem olcsók. De pl Lengyelországban is rengeteg grúz kajálda van, külön franchise is működik Chinkalnia néven, szóval itt is sikeres lehetne.
2021. dec. 10. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!