Szerintetek van olyan orrszág ahol esznek sündisznót? Csak kíváncsiságból, pl kína, vagy ázsia?
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 22:04
1/9 anonim válasza:
Itthon.
A dakoták pörköltet csinálnak sünből
2/9 anonim válasza:
"orrszág": "kína, vagy ázsia"
Gyerelejóisten.
4/9 anonim válasza:
A romák ettek régen, ha jól tudom.
5/9 anonim válasza:
'sünbáló' a neve es nem kell azsiaba menni, mert a ciganyok eszik nalunk is.
6/9 seniman válasza:
Ötös és hatos.Nem csak régen,eszik most is akárcsak az ürgepörköltet.Nem véletlen hívják tüskés baromfinak. :-D
7/9 asper válasza:
A retkesek megeszik, de nem tudom hogy lehet bántani egy ilyen cuki hasznos csöppséget. Basszus le kell gyilkolni vagy egy tucatot egy valamire való pörkölthöz.
8/9 anonim válasza:
Ürgét eszik azt tudom mármint itthon( most tényleg azt nem tudom, vagy csak hülyéskedtek de azt mondják amúgy finom)! Sünt még nem halottam!
9/9 anonim válasza:
Marokkóban láttunk aki 3-at árult, semmi mást egy téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!