A dönerben kéne lenni húsnak, vagy normális, hogy olyan, mintha csak valaminek a bőrét enném, amiről már leszedték a húst?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 17:14
2/4 anonim válasza:
Az normális hogy vékony hús lapocskák jelentik benne a húst. Ha ezek elviselhetetlenül rágósak, az már nem normális.
3/4 anonim válasza:
Alapból vékonyra vaágott húsdarabkák vannak benne, valószínűleg azért hasonlít a bőrre, mert mócsingos. Illetve ahogy készítik, gyakoraltilag mindig csak a megpirult "kérgét" kapod a húsnak.
4/4 anonim válasza:
A dönernél a nyárson lévö tömbröl vékony hússzeleteket vágnak le, nem húsfalatok vannak benne.
Ha szerinted rágós, kemény, akkor könnyen lehet, hogy a már ledarabolt húsok egy ideje ott állnak és kiszáradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!