Miért vagy még a film után is képes a McDonald'sban enni?
Annyira felhúztam magam, hogy egy életre mevutáltam a McDonald's-ot nem az étele miatt, hanem ELVI KÉRDÉS miatt.
Ez a rohadék Ray Krock szó szerint ELLOPTA a céget!
Ez a rohadék egy kedves, családias cégből csinált egy xar gyártó étterem láncot, és persze a világ legnagyobb ingatlan beruházási cége.
Ha még mindig MC, és Donald vezetné a céget, az ételük soha nem lett volna ilyen xar.
Ők jó minőségű hamburgert akartak adni, és meg is csinálták a kiválóságot mindent tökéletesen kimérve. A húsuk talán a legjobb lehetett egész San Benettóban.
Talán még mindig kézműves lenne a hamburgerük, és nem gépek sütnék.
Az a szemét Ray krok pedig még a szóbeli szerződést sem tartotta be, és a rohadék nem adta oda az évi 1% bevételt ami mára 100.000.000$-t érne.
Pénzéhes rohadék, és én ezt az embert gazdagítsam, hogy náluk eszem? Akkor már inkábba KFC kedves tábornokát gazdagítom
Nem lopta el 😆
Csak ő népszerűsítette, mert az alapítók nem voltak hajlandók tovább lépni és lehet be is dőlt volna az egész étterem, lehet nem is lenne most meki, ha ő nem terjeszkedik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!