Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az arab konyhában mitől...

Az arab konyhában mitől ennyire népszerű a bárányhús?

Figyelt kérdés

Minden arab húsos kajában szinte csak a bárányhús található meg.

Miért?



2021. febr. 2. 16:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mert disznót nem esznek. Náluk a bárány terjedt el úgy, mint nálunk a sertés. Ennyi.
2021. márc. 16. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként az óvszer ötlete is tőlük származik. Kezdetben juhbelet használtak gumi helyett.

Viszont az állat leölése előtt a fehérnépnek sem volt szükséges az aktusnál jelen lenni, így ebben az időszakban 100%-os a védelelm.

2021. márc. 16. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!