Az arab konyhában mitől ennyire népszerű a bárányhús?
Figyelt kérdés
Minden arab húsos kajában szinte csak a bárányhús található meg.
Miért?
2021. febr. 2. 16:15
21/22 anonim válasza:
Mert disznót nem esznek. Náluk a bárány terjedt el úgy, mint nálunk a sertés. Ennyi.
22/22 anonim válasza:
Egyébként az óvszer ötlete is tőlük származik. Kezdetben juhbelet használtak gumi helyett.
Viszont az állat leölése előtt a fehérnépnek sem volt szükséges az aktusnál jelen lenni, így ebben az időszakban 100%-os a védelelm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!