Milyen különlegesebb ázsiai ételek vannak?
Egy barátomat nagyon érdekli az ázsiai kultúra (főleg japán, koreai) és az ázsiai ételeket is szereti. Azon gondolkoztam, hogy valamilyen különlegesebb/érdekesebb ázsiai ételt (is) szeretnék neki adni ajándékba, de nem igazán tudom, hogy egytalán milyen lehetőségek vannak. Én az ázsiai ételek terén le vagyok maradva a sushinál és a ramennél, amiket egyrészt már evett és bármikor máskor is tud egyszerűen venni vagy csinálni, meg nem is az a kategória amit ajándékoznék.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok olyan ázsiai ételt ajánlani, ami jó ajándéknak? Akár valami kis édesség vagy nasi amit csak készen megveszek, akár valami kicsit komolyabb dolog amit sütni/főzni kell. (De azért nem lehetetlen elkészíteni)
Kaját ajándéknak???? Elég furán veszi ki magát szerintem....
Ha nem tudsz még főzni, akkor ne ilyenekkel kezdd! Ugyanis csak fűszerből kell hozzá sokféle!
Inkább rendelj valami finom Indiait, pl. a Pannónia utcai indiai étteremből.
#5 nem, olyanra gondoltam, ami az a kategória mint a csoki, vagy akár valami házi készítésű süti; de nem kell feltétlenül édességnek lennie. (Bocsi, ennél jobban nem tudom elmagyarázni)
#6 Köszi, valami ilyesmire gondoltam, ezt még tudom is, hogy szereti, de teljesen kiment a fejemből, hogy van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!