Csak én nem szeretem a padthait?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szeretem, már rengeteget próbáltam de nem ízlik. Viszont azt látom mindenki szereti rajtam kívűl. Nem győzik az ott dolgozók elkészíteni a nali több száz de lehet ezer elviteles ételcsomagot2021. jan. 16. 00:59
1/3 anonim válasza:
Szerinted?
De most komolyan, te azt gondolod hogy rajtad kívül senki nem szereti a padthait? Szóval rajtad kívül mindenki padthait eszik?
Vagy te egy padthai gyűlölködő csoportot akarsz csinálni ?
Na mindegy amúgy én sem szeretem.
2/3 anonim válasza:
Nekem se jön be ízre.
Egyébként jó lenne, mert látszik, hogy igényesen készítik el és egészséges kaja.
3/3 anonim válasza:
minden Pad Thai teljesen más lehet, nekem a legjobban 500 forintért tetszett Chiang Mai egyik garázsában.
banos.istvan@outlook.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!