Milyen magyar édességeket tudtok ajánlani külföldinek? Pl. Szamos marcipános csoki desszertről mi a véleményetek?
Angliában élek, majd hamarosan haza látogatok és szeretnék pár apróságot venni a külföldi barátaimnak.
Édességekre gondoltam, de valami jó, finom és minőségire.
Pl. az ilyen csomagolt Szamos marcipános csokira, jó minőségűnek számít.
Amiket nem vennék, ne haragudjatok ha bárkit megbántok vele: Tibi csoki (én se szeretem, itt jobbakat kapni és a minősége rosszabbodott), krumpli cukor, téli fagyi, Balaton szelet (szeretem de ez nem olyan különleges), túró rudi (ezt adtam nekik mert itt lehet szerezni, ízlett nekik).
Várok egyéb tippeket magyar édességekre.
Köszönöm előre is a segítséget!
Vigyél ilyesmit, ennél magyarabbat nemigen találsz! Vannak másfélék is, keress rá.
Funakavics és franciadrazsé érdekességnek.
Klasszikusokat, mint vaníliás karika meg pilóta keksz nem ajánlom, mert szar lett. Túró rudi dettó, jó vacak lett a minősége, meg azt szállítani se lehet.
Köszönöm az ötleteket. 🙂
Azt elfelejtettem írni, az ár nekem nem számít hogy drágább-e, csak az hogy finom, jó minőségű, igazán magyar és különleges legyen. (Persze nem az számít hogy a legdrágábbat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!