Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen élelmiszer van Mo-n,...

Milyen élelmiszer van Mo-n, ami nem kapható Romániában? Pl. csokik, kekszek vagy hasonlók - amit postán küldhetnék.

Figyelt kérdés

Meg akarok lepni valakit egy csomaggal, melybe olyan dolgokat tennék, amik odakint nem kaphatóak.. magyar(os) jellegű cuccok.

Pl. "ropi", nógrádi? Vagy bármi, ami eszetekbe jut, segítsetek pls:)

Köszönöm!

2020. máj. 26. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
szia . van egy rossz hirem . 98 szazaleka kaphato a termekenek
2020. máj. 26. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Balaton szelet, Duna kavics, Pöttyös Túró Rudi. A magyar édességek tulajdonképp mind.

De egyszerűbb, ha írsz pár édességet, én meg megírom, hogy van-e itt. :)

2020. máj. 26. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
balaton szelet és pöttyös tuti hogy van, többször is láttam már pl metroban vagy a kauflanban vagy mi a neve.
2020. máj. 26. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

3

Én meg Pöttyöst csak tévében, Balatont meg csak Magyarországon láttam. :D

A határ mentén biztos van (+esetleg a nagyvárosokban), de én itt Románia közepén még nem láttam.

2020. máj. 26. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) esetleg ezeken kívül még valami?
2020. máj. 26. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Mikor nézem a youtube-on a külföldieknek szánt csomagokat, nagy többségben ami van benne: Túró Rudi, Pilóta, Sport szelet, Balaton, Szamos termékek, Szerencsi termékek, Piros Arany, Erős Pista, Ropi, Vaníliás Karika, magyar kolbász, Kapucíner, Bohóc, Szamba, Eperjó, Duna Kavics, Francia drazsé.

De fogalmam sincs, ebből mi az,a mi kint is kapható.

2020. máj. 26. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Minden kapható itt Romániában. Itt Brassóban pl. minden nagyobb Carrefour, Kaufland stb tele van túrórudival, dunakaviccsal, franciadrazséval, negróval, balatonnal, pilótakeksszel, dianáscukorral, Sióval, Pick, Herz, Mizo termékekkel, pedig ez se nem határmenti, se nem magyar kultúrájú vidék.
2020. máj. 27. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!