Mivel szokták enni a marshmallow fluff-ot? Milyen íze van?
Figyelt kérdés
Másnéven pillecukor krém2020. ápr. 25. 19:38
1/3 anonim válasza:
Olyan íze van mint a mashmallownak. Édes. 😊
Én vettem egy dobozzal egy hónapja, de még én se tudtam mire használjam, szóval érdekel.
2/3 Barackoshányás válasza:
Az a kekszes-csokis szendvics, aminek nem jut eszembe a neve, nem lehet jó ebből is?
3/3 anonim válasza:
Esetleg sütemények tetejére lehet tenni pl. tejszínhab helyett. S''mores-hoz is jól működhet (amerikai édesség, édes kekszre csokit tesznek amire kicsif "égetett" marshmallow-t tesznek, úgyhogy ott a fluff-al helyettesíthető), esetleg nutellás kenyeret/kalácsot fel lehet vele dobni. Valamilyen gyümölccsel (pl. eperrel) összekeverhető és lehet bele kekszet/édességet mártogatni. Bármilyen receptben használható amihez olvasztott pillecukor kéne. Mogyoróvajas bonbonhoz is megfelel (összekevered a fluff-ot mogyoróvajjal és porcukorral, golyókat formázol belőlük, behűtöd, aztán csokiban kimártod mikor megdermedt). Ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!