Mit lehet kezdeni Old Amsterdam sajttal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 22:35
1/13 anonim válasza:
Mit szoktunk csinálni a sajttal?
2/13 anonim válasza:
megbecsülni!!! és finom, vajjal megkent rozskenyéren tálalni...KB. 8000 ft kilója, nem mellesleg extra finom
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első! Látszik, hogy nem láttál még Old Amsterdamot...
Második! Köszi szépen! Képzeld, itt Egerben 4000 Ft kilója! :) Szóval vajaskenyérre? Rámorzsolni, mint egy fűszert?
2010. júl. 25. 22:51
4/13 anonim válasza:
Miért, mit gondoltál, mit fogsz vele csinálni? :D
5/13 anonim válasza:
4000??? örülj neki, mifelénk akciósan 6900 (ja és a városban nem is kapni, csak a szomszéd város interspárjában ill a másik szomszéd város sajtházában....) amúgy elég karakteres és sokáig érlelt sajt
6/13 anonim válasza:
ja és vékony szeletkékben, nem morzsolni ;)
7/13 anonim válasza:
Én megettem, de biztosan jó másra is.
8/13 anonim válasza:
23:36 vagyok. Most nézem, milyen horror áron kapható itt nálunk, én még csak Hollandiában ettem, ott teljesen átlagos ára van.
9/13 anonim válasza:
És az nektek drága? :O Nem hallottátok még azt hogy kajára nem mondjuk hogy drága? Szendvicsnek is nagyon jó vagy tésztára ráreszelni....
10/13 anonim válasza:
23:38 Hollandiában tényleg nem drága, de a jófajta ott sem alsó árkategóriás...de abszolút megfizethető volt, még au-pair zsebpénzből is
00:13 igen, drága, nem is veszek sajtot sem mostanában, még trappistavackot sem, mert van kb 20-25 ezrem kajára per 2 fő per hónap....de amíg tudtunk költeni sajtra is, addig is drágának találtam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!