Surströmminget honnét tudnék rendelni venni? Esetleg árulnak Pesten valahol?
Kinek? Valami ellenségednek?:D
Találj ki valami kevésbé undorítót, mert Magyarországon nem forgalmazzák!
Innen próbáld meg: [link]
A webshop szerint:
- Ingyenes szállítás
- EU-n belül 4-6 munkanap
Megj.: Ha az "ajándék" címszó alatt a szándékos szívatást érted, akkor javasolnám hogy próbálj ki valami kevésbé durva és szadista dolgot vicc gyanánt. Ez a cucc olyan, amit az ember még az ellenségének sem kívánna, nemhogy a barátjának... (Minden esetre ajánlott ebben az esetben videó készítés, majd feltöltés a youtubra. 😉)
Ld. példa: https://www.youtube.com/watch?v=Guslgm296As
(Másrészről ha én kapnék ilyen cuccot valakitől ajándékba, én kivételesen örülnék neki. Én igazi gasztro-perverz vagyok, akit kifejezetten a durva és extrém dolgok érdekelnek - száznapos tojás pl. már nem kihívás, ugyanúgy a japán rohadt szójabab, a nattó, vagy a kínai hernyógomba sem - viszont ez a surströmming élmény úgy volna igazi, ha másokkal is meg tudnám osztani. 😈)
Van valami ésszerű oka, hogy miért pontoztátok el a # 5/8 választ?
Az előző válaszomban linkkel alátámasztottam.
4-es vagyok és ha ez egy kicsit is vigasztal, én felpontoztalak, mivel a kérdésre válaszoltál és konkrét segítséget nyújtottál. Hogy a termékről, mint "ajándékról" mi a véleményem, az nem befolyásol abban, hogy a válaszod a kérdés szempontjából hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!