Mi a véleményetek az angolos teáról?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy a teát tejjel, és ha igen, vagy nem akkor miért?jobban ízlik mint a tejnélküli? ha igen, mennyit szoktál tenni bele? hogyan szoktad inkább inni??2010. júl. 18. 07:20
1/8 anonim válasza:
Én nem tejet teszek bele, mert ha még nem aznapi tej, összeáll, és nagyon gustustalan tőle.:s Mindig sűrtett tejet teszek bele, az édeskés is, nem áll össze, és nekem jobban ízlik. Ízlés szerint kell adagolni, amennyi neked jólesik.
2/8 anonim válasza:
én egy csésze teához szoktam adni egy ilyen pici dobozos tejszínt (amit a kávé mellé adnak a kávézókban) nagyon finom :)
4/8 anonim válasza:
finom, de a tejre kell önteni a teát, mert különben hányás kinézete lesz
6/8 anonim válasza:
Én még nem ittam, mert lehet én elrontanám(ízesítés). De majd egyszer kipróbálom :D
7/8 Phoney válasza:
Alig szoktam tenni bele, de mindig forró teához adom, különben tényleg nem jó. (Nekem így soha, semmilyen tejjel nem volt probléma.)
És persze a "szocreál" típusú "egy kannába egy filter" löttyel tényleg nem jó, csak ha rendesen angol stílusban forrázod.
8/8 anonim válasza:
finom,bar otthon en is citrommal ittam,de ne felejtsuk el,hogy az angolok fekete teahoz ontik a tejet nem pickwick hez:D es a tej is mas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!