Melyiket ennétek meg leginkább? A rothasztott cápát, a nyüves sajtot vagy a kacsaembriót?
Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 19:11
6/18 anonim válasza:
Szerintem én egyiket se bírnám magamba erőltetni, főleg nem jóizüen megenni. Pl az erős szagu sajtokat se, hiába finomak. Ami büdös és vagy rosszul néz ki azt otthagyom. Szerintem ez valahol belénk van kódolva, mert ezek a dolgok rommlottságra (általában) utalnak és jobb elkerülni őket.
8/18 anonim válasza:
Lu Csi válasza /ford.: Weöres S./ A vad tigris dallamára
Szomjan sem iszom rabló forrásból,
hőben sem fekszem gonosz fa- árnyba.
A gonosz fának tán nincsen ága?
Az elszánt ember, ha szenved, állja.
Császár parancsa ültet lovamra,
felkantároztam, ostorom kézben;
tigris-barlangban verjem el éhem,
vadmadarakkal fázzam az éjben.
A napok múlnak, hőstettem nincsen,
évszakok szállnak, itt az év vége,
partról magasra nyúlnak a felhők,
ágak zenéje kopog a szélbe
hallgatva ülök titkos völgy mélyén,
hosszan fütyülök hegyen magasban,
a megfeszült húr hangja nem gyönge,
s a legszebb ütem megfoghatatlan,
embernek lenni eljátszhatatlan,
az igaz érzés dalolhatatlan,
de mert a szívem hajlíthatatlan,
nem szégyenlem, hogy merev maradtam
9/18 anonim válasza:
Nyüves sajtot kipróbálnám, eddig még csak penészeset ettem, az viszont finom volt.
10/18 anonim válasza:
A franc tudja. Így innen a fotelból egyiket sem szívesen, de élőben derülne ki, hogy melyik az, amitől a legkevésbé hánynám el magam, ha muszáj lenne megenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!