Hogyan tudnék kínai kajákat csinálni?
Figyelt kérdés
Csak olyan érdekel ami csirkehúsból van általában a kínai gyorsétteremekben megtalálható. Nemrég az egyikben nagyon finom volt és olyat akarnék csinálni. Arra emlékszek hogy ilyen gömbölyű volt kb mint egy golflabda és valamiféle panírban volt ami csípős volt meg még amilyet csinálnék az ilyen hosszúkás volt és az is valamiféle panírban volt. A nevüket sajnos nem tudom2010. júl. 12. 16:34
1/5 anonim válasza:
nem a szezámmagos volt?az a kedvencem,sztem érdemesebb megvenned mint pancsolni vele.
2/5 anonim válasza:
Ha a környéken ahol élsz van LIDL nevű áruház ott sok hasznos összetevőt tudsz vásárolni kínai ételekhez. De szerintem egyéb nagyobb boltban is vannak:
bambuszrügy, kínai gomba, kagyló stb.
3/5 anonim válasza:
Vagy végy egy darab macskát és készítsd el ízlés szerint!!!
4/5 anonim válasza:
LIDL-ben tényleg sok mindent lehet venni kínai kajákhoz. Én ezt szoktam itthon készíteni, és csípős-savanyú levest:
Nagy sikere van, és szerintem semmivel nem pancsolósabb elkészíteni, mint bármelyik közepes nehézségű ételt. Egyébként a nosalty.hu-n több kínai kajás receptet is találsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen valami ilyesmire gondoltam mint a szezámmagos csirke csak csípősben. Van LIDL nálunk szóval ott be tudok vásárolni
2010. júl. 13. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!