Levegyem-e a kicsapódó vizet a sülő csirkemellről?
Figyelt kérdés
Fokhagymás-tejszínes csirkemellet készítetettem, és a felkockázott csikemell sülése közben kicsapódott a húsból jókora vízmennyiség. Bár többször hallottam, hogy ezt el kell alóla sütni, de úgy gondoltam tök feleslegesen menne 1 órát a tűzhely, csomó pára keletkezne, így levettem kanállal az 1 kg csirkemellről több mint 1 dl vizet. Abszolút új vagyok a konyhában; jól tettem, hogy levettem, vagy butaság volt és inkább hagyni kell alóla elfőni?2019. márc. 17. 18:47
1/8 anonim válasza:
Kb 5 perc alatt elfőtt volna. És jobb íze lett volna
3/8 anonim válasza:
Nem csináltál rosszat. Viszont ha hagyod elfőni legközelebb akkor jobb ízt ad az étlenek.
4/8 anonim válasza:
5 perc alatt is lefő a víz, nem kell ahhoz 1 óra. :)
5/8 anonim válasza:
Én mindig leöntöm, mert utálom ha vízben van a hús, nekem SOHA nem főtt vagy akármit csinált el onnan, pedig alapból több ideig is készítem, mint ahogy recept szerint kellene
6/8 anonim válasza:
#5, te valami alternatív univerzumban vagy, hogy másként működik a fizika?
8/8 anonim válasza:
Valamennyi vizet vissza is szív a hús,így nem lesz annyira száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!