Hogy kell a csöves kukoricát fagyasztani, hogy az íze is jó legyen és ropogós is maradjon?
Figyelt kérdés
Kivettem a fagyóból tegnap 2 csomaggal. Kétféleképpen fagyasztottam le. Az egyiket úgy, hogy megmostam, be a zacsiba és kész. A másikat forrásig főztem, lecsöpögött, be a zacsiba és fagyó. Egyforma rossz lett mindkettő. Az bejött, hogy édes, ezen kívül még csak nem is hasonlít a kukoricára az íze. Ráadásul tele van vízzel, ahogy harapjuk, és puha is. Imádja a család a kukoricát, én meg unom a kisérletezgetést. Ha tudja valaki a választ, megköszönném!2008. nov. 8. 15:16
1/1 anonim válasza:
Teljesen meg szokták főzni, és úgy fagyasztják. Mikor előveszik, kb. 10-15 percig főzik még. így finom marad, és nem lesz vizes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!