Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főtt tojást hámozva vagy...

Főtt tojást hámozva vagy hámozatlanul jobb eltenni a hűtőben?

Figyelt kérdés
Hogyan áll el tovább? Hogyan finomabb?
2018. ápr. 9. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pucolva még sehol se láttam. Kiszárad, penészedik, fóliába befülled. Gyári állapotban több napig eláll.
2018. ápr. 9. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, héjában hetekig eláll szobahőmérsékleten, de sose tudom kipróbálni, mert óhatatlanul megeszem, múltkor is csak 5 napig bírta, nyilván kutya baja sem volt.


Hámozva is eláll pár napig a hűtőben, mint majdnem minden főtt étel, sokat úgy tárolok, ha van kedvem pucolgatni főzés után. Az is ugyanolyan jó.

2018. ápr. 9. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen héjastul marad meg a főtt tojás íze tovább a hűtőben. (Már mindkettőt próbáltam.)
2018. ápr. 9. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!