Segítség Nem aludt meg a tej az előírtak szerint?
Figyelt kérdés
Házilag szeretnék mozzarellát csinálni.
Így kezdtem el csinálni, csak egy liter tejből. Letelt a 40 perc, és híre-hamva sincs annak, hogy vágni lehetne. Talán mégsem volt 30-35 fok közötti a tej? Vagy micsoda? Most akkor önthetem ki az egészet? Vagy mi legyen? ☹
2017. okt. 1. 19:27
2/8 A kérdező kommentje:
3,5-ős biotejet. Sajnos nem házi, de nem is UHT és nem ESL.
2017. okt. 1. 19:40
3/8 Andizsuzsi válasza:
De gondolom pasztőrözött. Adj még neki időt. (Mi mondjuk a frissen fejt joghurttal oltott tejet is egy éjjel szoktuk altatni.)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a 30-40 perc semmire sem elég, ennyi alatt nem alszik meg semmiképpen a tej!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor holnap korán kelek, és ha lehet kezdeni vele valamit, akkor megcsinálom.
2017. okt. 1. 20:33
6/8 Alain Delon válasza:
A sajtkészítés komoly szakértelmet igényel. Nem úgy megy, hogy hipp-hopp összedobjuk a konyhában.
7/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem én is. Nem lett belőle semmi reggelre. Ki is öntöttem. Majd veszek a boltban mozzarellát 😄
2017. okt. 2. 04:19
8/8 anonim válasza:
Jobban jársz vele, ez a recept egy marhaság. Alapból forralatlan tejből nem javasolt semmit sem készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!