Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit főztök ma? Semmi ötletem...

Mit főztök ma? Semmi ötletem sincs már.

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 07:44
1 2 3
 11/21 Mansour ***** válasza:
39%
Nyugodj, meg, a válaszolók nagy része tuti nem ma főzi ezeket.
2017. szept. 12. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

hétvégén megfőztünk egész hétre, úgyhogy nem kell főznöm :D

Ma egyébként lasagna lesz.

2017. szept. 12. 10:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

9:28-as, miért lombozod le az olvasókat ? Teljesen mindegy, hogy ki, melyik nap főz akármit, ha ide leírja mindenképpen mások hasznára lehet, mert bizony sokaknak okoz fejtörést a napi kérdés "mit főzzek ma "? Sokunknak főzni kell akár mindennap, vagy legalább másnaponkénként a családjának.

Ismeri mindenki azt a helyzetet, hogy amikor megkérdezi a családtagokat, hogy mit főzzön, jön a válasz, "nekem mindegy ". Ezzel nem megyünk sokra, így inkább körbenézünk, hogy ki mit főz. Mindegy melyik napon...

2017. szept. 12. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem csak az a fura az emberekben, hogy mennyire vágynak a napi meleg főtt kajára. Nálunk, heti 1-2 étkezés meleg kaja, bőven elég. Én még azt is hűtő hidegen eszem.
2017. szept. 12. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk ezek valamelyike minden héten van:

bolognai spagetti, milánói makaróni, lasagna, csirkés-spenótos tészta, pesztós-tonhalas tészta, grillezett húsok és zöldségek, túrós tészta tepertővel, hamburger menü (házilag, grillezve, marha-és sertéshúsból extra salátával, sült krumplival), sült hal (tőkehal, lazac, halrudak (filéből, ergo nem a leggagyibb) burgonyapüré + gyümölcskompót,

2017. szept. 12. 11:17
 16/21 A kérdező kommentje:

Tegnap a vasárnapi húsleves volt, maradék sült csirkével.

Ma zöldborsó főzelék és stefánia vagdaltal lesz, vagy alma szósszal :)

2017. szept. 12. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Ma bolognai spagettit fõzök.Vasárnap fõztem töltött paprikát, tegnap még azt ebédeltünk.
2017. szept. 12. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

#14: Nekem minden étkezésem meleg (vagy ha nem, akkor is meg kell főzni, sütni valamikor). Nem is nagyon van más opcióm. De a meleg ebéd amúgyis alap volt számomra, sőt, a napi leves is, ma már heti 2-3 leves is elég. Nekem az volt a fura rég, hogy sokaknak a vacsora is az, de hát... Az emberek különböznek. Csak mert a nyersevők sosem főznek, én még főzhetek minden étkezésre, akár 3 különböző fogást, nem? :D (Persze egyszerűeket és sokat segít, hogy max. 2-szer eszem naponta.)

A másik hasonló kérdéshez már írtam, de ma tojáspörköltet főzök. Minden héten van egyszer, de van ételem, ami jóformán mindennap van, legalábbis egy ideig.

Ha nincs ötletem (ami sajna kizárt, így ez hipotetikus), én nem főzök és kész. Rizs és tojás úgyis van, padlizsánkrém üvegben, zöldborsófőzelék a fagyasztóban... Nehéz lenne éhenhalnunk, ha pedig édességre vágyunk, az is 5 perc, millióféle nyers és mikrós édességünk van.

Ha igazán, igazán valami újra vágyom, akkor jönnek a blogok. Ajánlani nehéz, mert semmit nem tudok az ízlésetekről s annyiféle étel van.

2017. szept. 12. 13:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Mi is szinte minden nap meleget ebédelünk,sok leves is van :)
2017. szept. 12. 13:37
 20/21 anonim ***** válasza:
26%
18/18 Nem tartozunk semmilyen tudományos étkezési irányzathoz. Egyszerűen, nem kell a főtt kaja. A párom, szeret főzőcskézni. Egy minimálisat eszünk belőle és kb annyi. Utána, két három étkezésnél, jön a kérdés, mit együnk. Tulajdon kép, nem kéne feltenni, mert úgy is, idős disznó, nagyon vastag füstölt szalonnáját és keményre szikkadt füstölt kolbászt eszünk:) Hozzá, paprika, paradicsom, uborka. Olyan mint reggeli, 15-18 óra között. Meg lefekvés előtt, éjfél egy óra körül, na akkor úgy rendesen bekajálok. Akkor is legtöbbször szalonna, kolbász.
2017. szept. 12. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!