Csinált itt már valaki ecetes cseh virslit (utopenci)? Ha igen, hogyan csinálta?
Ki milyenfajta virslivel vagy kolbásszal próbálkozott, milyen alapanyagokat használt?
Engem igazából az érdekelne hogy melyik virsliből vagy kolbászból érdemes utopencit csinálni.
Szeretném maganak megcsinálni otthon, mert baromi jó kísérő sörhöz vagy fröccshöz (saját tapasztalat) és a ruszlival ellentétben nem marad kellemetlen "halas utóíz" a szájban. (Annak ellenére hogy nagyon szeretem a ruszlit is.)
Csinált itt már bárki ilyesmit a jelenlévők közül?
Ez egy sima ecetes virsli saláta.
Bármilyen virsliből elkészítheted, amelyik neked ízlik.
Én úgy szoktam csinálni, mint az ecetes krumpli salátát, csak teszek bele karikákra vágott virslit is.
Sőt, az ecetes krumpli salátába is szoktam tenni néha virslit.
Tehetsz bele lila hagymát vagy vöröshagymát, paradicsomot, paprikát.
De sima vöröshagymával és virslivel is jó lesz, ecet, víz, cukor.
Itt vannak receptek hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!