Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csirkeszárnyat megkell főzni...

Csirkeszárnyat megkell főzni mielőtt kirántom? Ha nem, meddig süssem hogy ne legyen véres a hús?

Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Attól, hogy nem akarsz szakácsnak menni, még nem kell rosszat főznöd! Általában húslevesben.... ! NEM KELL MEGFŐZNI SEMMIBEN! Azért nem finom, mert már kifőtt az íze! Én a maradék húst is megeszem úgy a levesből, nem való semmire, se pörköltnek, semminek nem jó! Csak úgy, ahogy van.
2017. szept. 13. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem, és én inkább olajmentes fritőzben csinálnám a húst, vagy akár egy hőlégkeveréses sütőben. Bár akkor fontos legaláb sós vízben alaposan bepácolni hogy ne száradjon ki. De még így is jobb mint folyton kiönteni rengeteg olajat 3-4 darab hús miatt.
2017. szept. 14. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!