Csirkeszárnyat megkell főzni mielőtt kirántom? Ha nem, meddig süssem hogy ne legyen véres a hús?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 08:18
11/12 anonim válasza:
Attól, hogy nem akarsz szakácsnak menni, még nem kell rosszat főznöd! Általában húslevesben.... ! NEM KELL MEGFŐZNI SEMMIBEN! Azért nem finom, mert már kifőtt az íze! Én a maradék húst is megeszem úgy a levesből, nem való semmire, se pörköltnek, semminek nem jó! Csak úgy, ahogy van.
12/12 anonim válasza:
Nem, és én inkább olajmentes fritőzben csinálnám a húst, vagy akár egy hőlégkeveréses sütőben. Bár akkor fontos legaláb sós vízben alaposan bepácolni hogy ne száradjon ki. De még így is jobb mint folyton kiönteni rengeteg olajat 3-4 darab hús miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!