Túl sok vajat tettem a sütibe mi baja lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szépen kimértem minden hozzávalót.. túl sok vajam volt itthon ezért levágtam egy tömb rámából annyit amennyi kell.. de veletlenüp azt a kis részt amit ki kellett hagynom azt is belekevertem..ez ilyen gyúrós tészta tehát akkor vettem észre amikor leesett hogy nagxon ragad a tészta.. (amit még pluszba belekevertem az kb akkora mint a rendes vajmennyisegnek a fele) ..most a hűtóben pihen ..tettem bele mége gy pici lisztet meg cukrot hátha javul a helyzet jelenleg várom a csodát.. de szerintetek rossz lesz így a süti?2017. júl. 30. 16:00
1/4 anonim válasza:
Ha még mindig ragad, tegyél még hozzá lisztet. Ha túl sok a zsiradék, akkor az kisül belőle, és nem lesz jó a süti.
2/4 anonim válasza:
A túl sok zsiradéktól túlságosan omlós lesz a tészta, sanszos, hogy szét is esik, törik darabjaira.
A Ráma amúgy tejes margarin, nem vaj.Csak a pontosság kedvéért... :)
Megírhatnád, mi lett a végeredmény, én drukkolok, hogy azért sikerült valami finomat összehozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon finom lett szinte semmi baja! Olyan mintha nem is lenne benne sok a vaj hisz semmi változás nem érződik rajta szerencsére! És egyébként köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 2. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!