Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit főzzek ezekből? Tudom sok...

Mit főzzek ezekből? Tudom sok ilyen kérdés van de nem találtam eddig semmit

Figyelt kérdés

Ami van itthon:mindenféle fűszer,liszt,zsemlemorzsa,cukor,tojás,margarin,sütőkocka,hagyma,fokhagyma,2 db paradicsom,jégsaláta,parizer,csirkemellsonka,lekvárok,befőttek,savanyúságok,mindenféle "szósz"(erős pista,ketchup,mustár,majonéz,fokhagymás stb)

nutella,löncshús(konzerves) tonhalkonzerv fekete olíva,

kagyló,tengergyümölcsei,sertéscomb,libamáj, virsli,fagyasztott zöld fűszerek,gyümölcskrémek,fagyasztott bolognai és sima paradicsomos szósz,kakaó,tej,rizs,tészták,kókuszreszelék,olaj,balzsamecet,kenyér kb ennyi.. péntekig csak kenyeret tudok venni :/ addig kéne ezekből valamit kihozni :)

2017. márc. 6. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Itt sorold fel, mi mindened van otthon, kismillió ötletet fogsz kapni...

2017. márc. 6. 10:16
 2/5 Noblesse Oblige ***** válasza:
69%

löncsből paradicsommal tudsz egy bologani szerű alapot készíteni tésztával.

Hagymakarikákat be tudod forgatni bundába és kisütni köretnek rizs.

Sertéscomból pörit tudsz készíteni. Mondjuk nokedlivel.

Virsli tök jó, ha harmadolod és bundásan kisütöd.

2017. márc. 6. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez azért annyira nem nehéz.

Bolognai vagy paradicsom szószos tészta. Kicsit fel lehet dobni sonkával vagy parizerrel.

Tonhalas, olívás tészta zöldségekkel.

Sült libamáj rizzsel.

Kagyló, tengergyümölcsei rizzsel vagy salátával.

Sertés comb sütve rizzsel.

Virsli.

Ez több mint elég péntekig.

2017. márc. 6. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

l-es vagyok!

Nem azért raktam fel neki a linket, mert nem tudnék felsorolni miket főzzön. De aki ennyi mindenből nem tudja kitalálni, hogy miket is, annak jobb egy ilyen segítség, mint nekiálljak 3 oldalnyi kaját felsorolni, miket lehet ennyi mindenből összehoz.

Az általa felsorolt készletből kb. 1,5-2,0 hónapig tudnék mindig más és más kajákat főzni...

Ennyire béna nem lehet valaki!

Köszi a lepontozást!

2017. márc. 6. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Fokhagymakrémleves

olívával+tonhallal töltött sült paradicsom

rizottó tenger gyümölcseivel

tonhalas-olívás tészta

2017. márc. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!