Fagyasztással meglehet ölni a madárinfluenza baktériumot?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyobb mennyiségű csontos csirkehúst venni (persze levesnek), a másik kérdés pedig, hogy lehet kivenni a táp ízét a csirkehúsnak?2017. márc. 2. 18:49
1/7 anonim válasza:
1. Virus
2. Fozes megoli
3. A husnak olyan ize van, amit evett
2/7 anonim válasza:
Nem,mivel vírus okozza,nem pedig baktérium.De ennek utána nézhettél volna,mielőtt kérdezel.
4/7 aperitif válasza:
Mivel vírus, a leölt, feldolgozott baromfi nem fertőz, csupán az élő jelent veszélyt, főként a vele dolgozókra.
5/7 anonim válasza:
...amennyiben mutalodik a viris es atszallhat emberre
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. márc. 3. 16:14
7/7 anonim válasza:
Nem kerülhet a boltokba fertőzött állat húsa, emiatt nem kell aggódni.
Jól is néznénk ki, ha azt a sok leölt állatot az emberekkel etetnék meg.
A tápos csirke ízét semmivel sem lehet javítani, az olyan, amilyen.És, ha háztól veszed, még akkor is benne van a pakliban, hogy legalább részben táppal etetik.(egy piacos ismerősöm, el is ismerte, hogy nem győzné kukoricával... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!