Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » El keztem dolgozni egy kastély...

El keztem dolgozni egy kastélyban mint mosogató. Mindig több mint 100 vendēggel megy. Akár hogy pőrgök alig érem magam utól Hogy lehet gyorsabbam könnyebben csinālni?

Figyelt kérdés

#konyha #Mosogatâs #vendéglāttàs
2017. jan. 17. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, most hogyan csinálod?
2017. jan. 17. 08:27
 2/10 anonim válasza:
100%

A legfontosabb a ritmus :D Éééééééés megfogom a tányért,megmosom a tányért,feldobom a tányért, elkapom a tányért, megtörlöm a tányért éééés, kész van a tányér. :D

https://www.youtube.com/watch?v=2fo7Jjkk7ao

2017. jan. 17. 08:58
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Amíg megcsinálod egyedül, addig nem fognak felvenni másik mosogatót melléd, vagy megkönnyíteni a dolgodat. Szóval örökké ez lesz, ha hagyod.
2017. jan. 17. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól fizet? Mert ha igen, akkor megyek segíteni.
2017. jan. 17. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Most a fekete és fehér is az enyém.Amire végzek az egyikel be gyülik a màsik.a folyamatokat be kel tartanom as mindent a helyére tennem.
2017. jan. 17. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

De meg tudod csinálni, nem? Akkor mi a gond?

Mióta csinálod? Szerintem majd mindig egyre gyorsabban fog menni.

2017. jan. 17. 09:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg de az idegålapotomat roncsolja . nagyon megterhel mentalisam
2017. jan. 17. 10:11
 8/10 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy nagyon hülyén hangzik amit írok. És nem sértésből írom. Nem tudom, hogy mióta csinálod, mert nem írsz konkrétumot és azt sem írod, hogy egyedül vagy-e, vagy, hogy szóltak-e rád, mert nem megy a munka. Szerintem csak meg kell szoknod és ha nehezen is, de majd megszereted, "meg kell szeretned" a magad érdekében és akkor gyorsabban fog menni. Ha meg nagyon túl vagy terhelve, akkor beszélni kell a felettessel, hogy egyedül nem bírod és kilépsz. Hátha vesznek fel még valakit. Amúgy hány éves vagy? Ez az első munkahelyed? Bár azért a mosogatás, elég lélekölő tud lenni napi 10 órában. hány órában dolgozol? Írj valamit bővebben, mert így nem tudunk segíteni.
2017. jan. 17. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Hagyd ott a fenébe. Annyi fizetés nem lehet, hogy ottmaradj, és bedilizzél.Mosogatóként máshol is találsz helyet, ahol talán nem embernyúzók a tulajok.
2017. jan. 17. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor párommal vendéglátásban voltunk egy olyan helyen, hogy 1x fizetsz s annyit eszel amennyit tudsz... Nahh az a szívás.

450fős étterem volt.

Én felszolgáltam, párom mosogató volt hátúl. Mit csinált: Fekete-fehér mosogatás, lepakolás, evőeszköz polírozás majd azok szétválogatása, a tiszta/száraz tárgyak kipakolása 4 helyre elrendezve miközbe tornyot építettünk neki a mosnivalókból.

1.5m x2.5m es asztalfelület tele volt fél méter magason olykor.

A mosogatás szívás forgalmas helyen egyedül.

2017. jan. 18. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!