2 napja főtt tészta még jó lehet, ha végig hűtőben volt?
Figyelt kérdés
Pénteken főztem, és nem akarom kidobni.( Durum tészta, tojás mentes.) Rossz szaga nincs, meg az állaga is jó, csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy ti még megennétek ennyi idő után?
Köszönöm a segítséget!
2016. nov. 6. 10:13
2/8 anonim válasza:
Igen!
Egyébként én a hűtőből kivett főtt tésztát lobogós sós vízben szoktam egy pillanatra beledobni, hagyom, míg egyet ismét forr, alapból így melegítem fel.
Ezzel együtt viszont már forraltál is rajta egy sort! :)
Nyugodtan megeheted.
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem eszem tésztát, de a rizsnek semmi baja, hacsak a hűtő nem szárította le.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 6. 11:21
6/8 anonim válasza:
ugye azaert nem szoktad 1 nap utan kiboritani a kajakat, mert a irto pazarlas...
De amugy 3-4-5 napig siman jo, csak rakd vmi tupperwareba, es akkor tuti.
7/8 A kérdező kommentje:
7-es: Egyébként nem szoktam kidobni az ételt 1 nap után, Isten ments. Csak éppen nagyon ritka az a helyzet, amikor meg is marad egy-két napig. ;)
2016. nov. 6. 17:23
8/8 anonim válasza:
3-4 napig szintem minden elall a hutoben. gombat meg elkeszitett tojast nem szabad, ugy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!