Feketeretek-szag ellen?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni!
Nagyon szeretjük a feketeretek salátát (natud, sóval, ecettel), ami viszont nagyon zavaró, az a szaga. Egyrészt igen kellemetlen szag, másrészt az egész lakásban érezhetö, és emiatt sok esetben kidobjuk, mielött elfogy.
Ami érdekel, van-e valami trükk, esetleg füszer vagy egyéb, ami ezt a szagot megszünteti, vagy csökkenti?
MInden hasznos tippet elöre is ksözönök.
2016. okt. 21. 11:20
1/7 anonim válasza:
Ha ettetek belőle akkor folpackkal lefeditek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ezt már próbáltuk, söt folpack + jól záródó fedöt is - de a szag "átjön" :(
2016. okt. 21. 12:32
3/7 anonim válasza:
szerintem nincs is szag, csak te képzeled hogy van. Mondja meg független szag-értő , hogy van e szag vagy nincs!
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg savanyítani ecettel vagy citromlével, az gátolja a kéntartalmú anyagok bontását végző enzimek működését.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni!
2016. okt. 21. 21:41
6/7 anonim válasza:
Csak annyit készíts ,amennyi egyszerre elfogy. Ha mégis maradna jól záródó befőttes üvegben tárold. Én a érlelt sajtokat tartom így a hűtőben.
7/7 A kérdező kommentje:
KÖszi a tippet. Az egyszerre elfogy nem nagyon megy, mert egy közepes méretü retek két nap alatt sem fogy el mindig.
Emellett ami inkább érdekelni, hoyg mit lehet a retekre tenni (füszert vagy hasonlót), amitöl nem lesz ennyire erös szaga.
2016. okt. 22. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!