Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Botmixer helyet lehet kézi...

Petra0140 kérdése:

Botmixer helyet lehet kézi mixert használni?

Figyelt kérdés

krémturot szerethék csinálni de midten recepthez kell vagy turmixkép vagy botmixer ami nekem nincs

de ha tudtok olyan krémturo receotet amihez eggyik sem szükséges azzal sokat segitenétek.

2016. aug. 23. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám a kézi mixerrel, szerintem működni fog így is a recepted. Nekem pl. csak turmixom van és mindent abban csinálok, eddig minden kaja jól sikerült. A botmixert nem szeretem, mert fröcsköl.
2016. aug. 23. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A mixerek leginkább a háziasszonyok életét próbálja megkönnyíteni. Amíg nekem nem volt ilyen , krumplinyomón passzíroztam át a túrót, vagy villával. Utóbbit nem ajánlom, bele lehet őrülni.
2016. aug. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Régen szitàn törték át ,de ma már lehet kapni natur krémes tehéntúrót vagy félzsíros friss sajtot . Ezek pont olyan ízűek mint a túró csak krémes az állaguk.

Csak ízesíteni kell őket kézi habverővel vagy egy villával összekeverhető.

2016. aug. 23. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Kanállal szitaszűrőn könnyen át lehet passzírozni.(a kanál hátuljával )
2016. aug. 23. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. aug. 23. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!