Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pulykacombfilét paroltam da...

Pulykacombfilét paroltam da ragos lett. Miért?

Figyelt kérdés

Szoval kockazott pulkyacombot magas langon sütöttem amig barnas nem lett majd soztam langot levettem serpenyo ra es 20 percig paroltam.

De ilyen ragos gumi lett. Mit rontottam el?


2016. márc. 13. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
20 perc túl sok
2016. márc. 13. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem fözted elég ideig - a pulykacombnak hosszabb idö kell, párold még legalább fél órát, vagy többet, ha nem puhul meg addig.
2016. márc. 13. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Most akkor melyik
2016. márc. 13. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Az elsö válaszoló a pulykaMELLre gondolt, arra igaz lenne, amit írt.


A comb hosszabb idöt igényel, úgyhogy fözd nyugodtan tovább.

2016. márc. 13. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

Tudok olvasni és nem a pulykamellre gondoltam #1

Rendszeresen főzök kockázott pulykacombból, nem igényel 10-12 percnél többet. Utána kiszárad és rágós lesz.

Ez egyébként magyar szokás, hogy órákig főzünk mindent, a legtöbb nyugati és keleti konyhában a húsokat és a zöldségeket is jóval rövidebb ideig főzik, sütik, mint mi, hogy megmaradjon a textúrájuk.

2016. márc. 13. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

" hogy megmaradjon a textúrájuk"


azaz rágósra hagyják

2016. márc. 13. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy valami nem esik szét, nem rágós.

Egy véres steak sem rágós, pedig 2×2 percig süti az ember, ellentétben, ha 20 percig sütnéd, akkor olyan, mint a cipőtalp. Nyilván, ha ugyanezt a steaket még 2 órán át sütöd, akkor szét fog esni a szádban, csak az élvezeti értéke lesz nulla.

Pont ugyanez a helyzet a 10 percig, 20 percig, 70 percig sütött pulykacomb kockával. Van egy jó állapota, egy rágos és egy szétesős ;)

2016. márc. 13. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
A túl kevés a helyes. A pulykacomb inasabb a mellnél. Én inkább sütőben sütöttem volna szárnyashoz mérten kiló/óra ideig, és mivel a pulyka száraz hús, befedtem volna valami szalonnával vagy baconnel. Serpenyőben hosszadalmas az ilyen húst megsütni, azért ilyen lett az eredmény. De ha serpenyőben akarod, vedd kisebb lángra, adj hozzá vizet vagy alaplevet és abban főzd meg.
2016. márc. 13. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
"Szalonnával vagy bacönnel " Melyik jobb hozzá :D
2016. márc. 15. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!