Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nutella torta krémje mascarpon...

Nutella torta krémje mascarponével keverve "megáll" habzsákból kinyomva?

Figyelt kérdés
Ezer éve nem ettem nutellát, keményebb az állaga? Mascarponéval keverném 45 dkg nutella, 20 dkg mascarpone, megállnak így a rózsák, fodrok a torta tetején habzsákból kinyomva? Vagy ez így lágy szétesős lesz és vajat plusz cukrot kell még hozzá keverni??

2016. febr. 10. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Előbb keverj ki kis próbaadagot, és majd meglátod, hogy viselkedik. Persze arányos mennyiséggel.Lehűtve szerintem formázható krém lesz belőle.
2016. febr. 11. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első válaszoló is írta, teljesen hőmérséklet függő. Ha beteszed hűtőbe, kőkeményre is megfagy, de olyan 28 fokon már folyik. Szóval csak el kell találnod a ideális hőfokot és tuti siker.
2016. febr. 12. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!