Nutella torta krémje mascarponével keverve "megáll" habzsákból kinyomva?
Figyelt kérdés
Ezer éve nem ettem nutellát, keményebb az állaga? Mascarponéval keverném 45 dkg nutella, 20 dkg mascarpone, megállnak így a rózsák, fodrok a torta tetején habzsákból kinyomva? Vagy ez így lágy szétesős lesz és vajat plusz cukrot kell még hozzá keverni??2016. febr. 10. 22:55
1/2 anonim válasza:
Előbb keverj ki kis próbaadagot, és majd meglátod, hogy viselkedik. Persze arányos mennyiséggel.Lehűtve szerintem formázható krém lesz belőle.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is írta, teljesen hőmérséklet függő. Ha beteszed hűtőbe, kőkeményre is megfagy, de olyan 28 fokon már folyik. Szóval csak el kell találnod a ideális hőfokot és tuti siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!