Lehet jó pitát sütni zablisztből?
Én is szeretném a receptet megkapni ha lehetsèges 😊.
Akkor a palacsinta is jó belőle? Én is egyre többet hasznàlom a zablisztet, pl a piskóta isteni belőle.
Igen nagyon finom a palacsinta is. Palacsintában simán helyettesítem a finomlisztet zabliszttel.
Tortillát kétféleképpen szoktam csinálni.
Egyszerű tortilla az arányokat nem tudtam pontosan, érzéssel szoktam de nagyjából így: Kb 25 dkg lisztet egy kanál sóval elkeverek. Öntök bele egy kis olajat (általában olivaolajat, de jó az étolaj is) langyos vízzel összedolgozom, egy lágyabb, de nem ragacsos tésztát kell kapni. Keverőgéppel is jó lesz. Pihentetem, majd apró gombócokat formálok belőle amit nagyon vékonyra nyújtva zsiradék nélkül serpenyőben kisütök.
A másik receptet nem tudom kívülről, szerintem az finomabb, bár picit macerásabb. Estefelé tudom azt is küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!