Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet házilag "sózni"...

Hogyan lehet házilag "sózni" a pattogatott kukoricát?

Figyelt kérdés
Géppel pattogtatott kukoricára gondolok, nem mikrósra! Próbáltam előtte beáztatni sós vízbe - nem jött össze. Próbáltam pattogtatás után sózni, de úgy meg lepereg.
2010. márc. 26. 19:23
 1/6 anonim válasza:
87%
lepricceled sós vizzel.
2010. márc. 26. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kevés vajat olvasztasz és lecsöpögteted vele és utána szórod le sóval, így rátapad.
2010. márc. 26. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
mi egy tálba dobjuk a forró kukoricát, bele egy darab hideg vajat, elolvad ott, rázzuk vele. S így megsózzuk.
2010. márc. 27. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Próbáltam spriccelni, de elázott:(


A másik két tanácsot kipróbálom

2010. márc. 27. 17:05
 5/6 anonim válasza:
cukorral
2010. márc. 29. 01:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
én kipróbáltam már a vajas technikát de sajna elázott:S nem tudom hogy lehetne másképp :/
2010. jún. 23. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!